▪️В бізнесі та в житті зазвичай у нас є дві цілі.

Перша – це «синиця в руках», більш досяжна, раціональна та очікувана. Друга – велика, про яку іноді важкозізнатися навіть собі. Ми називаємо її мрією.

На сторожі мрії завжди стоїть емоція, яка блокує наші дії й веде по іншому сценарію і зовсім не до нашої мрії. Ця емоція – страх. Ми придумуємо собі ментальні пастки, що відмовляють нас самих від наших мрій.

▪️Є думка, що емоційний інтелект в бізнесі – це контролювати власні емоції та програмувати емоції іншихлюдей. Це бути результативним, завжди спокійним, веселим і не ніколи не гніватися.

Насправді емоційний інтелект - про вашу здатність бути у потрібному місці у потрібний час, з мінімальнимизатратами зусиль отримувати необхідний результат і бути щасливими від того.

▪️Вам не вдасться бути лідером без емоційного контролю. Адже лідерство – це не про місце в соціумі і не простатус посади, а про якість вашої особистості.

Щоб надихати команди та делегувати їм повноваження – потрібні емоції. Якщо ви не можете достукатися доемоцій працівників, то як вони захочуть працювати з вами та досягати великих цілей?