15 ГОЛОВНИХ БІЗНЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ PEOPLE MANAGEMENT: АТЛАНТИ ДЛЯ ТАЛАНТІВ

1. Бізнес - це не тільки цифри. Це про людське обличчя. Чим вище лідер, тим менше менеджменту і більше психології.

2. Процеси, які відбуваються в команді - це завжди проекція процесів, які всередині особистості лідера.

3. Кінець епохи work & life балансу. Приходить розуміння, що все є життям, і робота – теж частина життя.

4. Найвдаліша ознака кар’єри для молоді - наявність вільного часу (якщо у вас є гроші, але немає часу їх витрачати, то ознака некращої кар’єри).

5. Різноманітність та інклюзивність - новий дарвінізм. Будуть жити ті компанії, які вміють працювати з тим людським капіталом, які є, а не шукати досконалих людей.

6. Раніше була посада й на неї шукали людину, тепер є людина й під неї підбирають посаду. Кожна людина має цінність, а це вже рівень команди - вміти інтегрувати у свою компанію.

7. Коли людина навчається чогось нового, вона потребує чогось нового від компанії.

8. 90% тренінгів скоротились з 8 годин до 15 хвилин – навчання має бути точковими й орієнтованими на потребу людей. Проводяться експертами з компанії - бізнес сам себе вчить.

9. Трансформація філософії управління на клієнтоцентричність та Servant Leadership. Уміння чути, «ми»-підхід, розвиток команди, поділ влади і служіння. Зникає принцип ставлення до людей в команді - keep them stupid.

10. Організації, що мають лідерів, готових до цифрової трансформації, випереджають інші команди на 50% за темпами росту. Організації, що не мають таких лідерів, на 28% менш ефективні.

11. Конфлікти неминучі. Ефект мають не конфлікти людей, а конфлікти ІДЕЙ.


12. Зв'язок між членами команди, якість взаємодії, рівень довіри, фокусу на спільну мету трансформує команду професіоналів на професійну команду.

13.  Британська система сервіс-лідерства наголошує: 30% робочого часу - робота з командою, 30% - задачі з проектів, 30% - робота з конкретним співробітником, 10% - аналіз свого розпорядку.


14. Найчастіше вигоряє той, хто яскравіше за всіх горів.


15. Різний mindset вирішує завдання краще. Доведено дослідженнями, що реалізація D & I примножить ваш інноваційний капітал на 1,7, + 20% прибутковості і мінус 40% токсичності.